Patriarhului Daniel i-a fost scos şurubul care fixa tibia

Patriarhul Daniel a fost internat, joi dimineaţă, în Clinica de Ortopedie a Spitalului Clinic de Urgenţă Militar Bucureşti pentru o intervenţie chirurgicală de câteva minute, în care i-a fost scos şurubul care fixa tibia de peroneu la glezna stângă, la care suferise o fractură.

981 afișări
Imaginea articolului Patriarhului Daniel i-a fost scos şurubul care fixa tibia

Patriarhului Daniel i-a fost scos şurubul care fixa tibia

Intervenţia a durat doar 15 minute. Medicii i-au scos şuburul care fixa tibia de peroneu pentru că zona respectivă este complet vindecată, a declarat pentru MEDIAFAX generalul Ioan Sârbu, comandantul Spitalului Clinic de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" din Bucureşti.

Potrivit acestuia, patriarhul a fost internat joi dimineaţă, a fost operat sub anestezie şi a părăsit spitalul în seara aceleiaşi zile.

De luni, patriarhul va începe să se sprijine uşor pe piciorul operat, a adăugat comandantul Sârbu. El a mai spus că placa şi celelalte şuruburi montate cu ocazia intervenţiei chirurgicale din aprilie, când acesta a suferit o fractură dublă la glezna stângă, ar putea fi scoase peste opt-nouă luni.

"Starea patriarhului este foarte bună, acesta continuă recuperarea având un tonus excelent", a conchis comandantul spitalului.

PF Daniel a suferit, în 30 martie, o fractură dublă la glezna stângă, în timp ce urca treptele Reşedinţei Patriarhale. Patriarhul a fost operat în aceeaşi zi la Spitalul de Urgenţă Militar Central din Capitală unde a rămas internat până pe 22 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici