Produse de îngheţată retrase din cauza oxidului de etilenă. Printre acestea este o ruladă cu ciocolată

Carrefour recheamă mai multe sortimente de îngheţată, o ruladă cu ciocolată şi un sorbet din cauza prezenţei oxidului de etilenă.

417 afișări
Imaginea articolului Produse de îngheţată retrase din cauza oxidului de etilenă. Printre acestea este o ruladă cu ciocolată

Produse de îngheţată retrase din cauza oxidului de etilenă. Printre acestea era o ruladă cu ciocolată

Potrivit unei informări a ANSVSA, ca urmare a notificării primite din partea furnizorului Froneri Ice Cream România SRL, Carrefour a început retragerea de la vânzare şi rechemarea de la clienţi a următoarelor articole:

- ruladă 3 tipuri ciocolată 650 ml

- îngheţată vanilie 900 ml

- sorbet lămâie 1000 ml

- îngheţată vanilie&fructe exotice 4X100ml.

Motivul rechemării îl reprezintă prezenţa oxidului de etilenă în aditivul folosit în fabricarea produselor - guma de carruba.

„Se recomandă persoanelor care deţin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată în informarea citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici