PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti

În ţară, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1093 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre 1...2 grade.

La Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade.

Miercuri, vremea va fi frumoasă şi caldă, cu cer variabil, mai mult senin în regiunile sudice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 30 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, uşor mai mici în depresiuni.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici