PSD, cu ochii pe PNL. Ce greşeală aşteaptă pentru a depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului

  • PSD are de gând să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului, dacă „se atinge de Legea pensiilor” şi nu va face majorarea de 40%, din septembrie
  • Social-democraţii vor depune moţiuni simple împotriva ministrului Muncii şi al Dezvoltării, probabil în cursul săptămânii viitoare
350 afișări
Imaginea articolului PSD, cu ochii pe PNL. Ce greşeală aşteaptă pentru a depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului

PSD, cu ochii pe PNL. Ce greşeală aşteaptă pentru a depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului

PSD stă cu ochii pe PNL pentru a depune o moţiune de cenzură. Greşeala pe care o aşteaptă social-democraţii de la Guvern este modificarea Legii pensiilor. Aceştia vor depune şi două moţiuni simple împotriva ministrului Muncii şi cel al Dezvoltării.

„BPN interimar a aprobat, astăzi, depunerea unei moţiuni de către PSD, în momentul în care Guvernul României va modifica prin OUG Legea pensiilor publice. De la 1 septembrie, ar trebui să fie o creştere a punctului de pensie până la 1.775 de lei, adică 40%”, a spus Olguţa Vasilescu, membru BPN PSD.

PSD va depune moţiune ţinând cont de „orice virgulă va modifica PNL la Legea pensiilor”, fie că e vorba de amânarea majorării sau o majorare mai mică.

Olguţa Vasilescu spune că Guvernul nu are nicio scuză ca să nu crească pensiile, deoarece ratingul de ţară a scăzut şi fără această indexare.

Social-democraţii vor discuta cu toate partidele politice, pentru a se asigura că moţiunea va trece.

Aceştia vor depune, probabil, în cursul săptămânii viitoare, două moţiuni simple, împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, şi ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan.

Se va analiza şi o moţiune simplă împotriva lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici