Radu Benea, antreprenor HoReCa, pierde 3.500 de euro în fiecare zi în care vaccinarea este în slow-motion

  • Radu Benea a avut în 2019 o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro
  • În 2020, a încasat mai puţin de 200.000 de euro
  • Fiecare lună în care sala este închisă îi aduce o pierdere de 100.000 de euro
700 afișări
Imaginea articolului Radu Benea, antreprenor HoReCa, pierde 3.500 de euro în fiecare zi în care vaccinarea este în slow-motion

România a primit 150.000 de doze de vaccin. În primele 3 zile, nici 3.000 dintre ele nu au fost folosite şi pare că cei responsabili trag de timp. Ori spun că nu au primit solicitări de la DSP-uri, ori că listele cu personalul medical nu sunt finalizate.

Şi, mai nou, procesul de vaccinare se suspendă de Revelion, timp de trei zile.

Situaţia îl revoltă pe Radu Benea, antreprenor în domeniu HoReCa.

Radu Benea: Nu înţeleg de ce se întâmplă aşa ceva. Este strigător la cer că avem aceste vaccinuri acasă, am făcut atâta tam-tam, şi nu ajung acolo unde trebuie.

Radu are o sală de evenimente în Timişoara, pe care a deschis-o în urmă cu 5 ani şi a investit 3 milioane de euro. Pandemia i-a dat business-ul peste cap şi mai mult a fost închis decât deschis.

Vestea că vaccinul anti-COVID a ajuns în ţară, i-a redat optimismul. Pentru el, imunizarea în masă echivalează cu reluarea activităţilor economice.

Radu Benea: Sperăm ca vaccinul acesta să ajungă cât mai repede la populaţie şi să fie într-adevăr o vaccinare în masă, pentru că fiecare zi de întârziere înseamnă pierderi foarte mari, atât pentru sectorul nostru, cât şi pentru sănătatea oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici