Reclamaţie la Poliţie că bolnavi internaţi la SJU Târgovişte sunt duşi la vot cu maşinile

PDL Dâmboviţa reclamă Poliţiei că pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte au fost duşi la vot cu maşinile unor "militanţi politici", dar şi cu taximetre, democrat-liberalii acuzând că se fac "presiuni" şi că bolnavii primesc "specificaţii clare de a vota un anumit partid".

79 afișări
Imaginea articolului Reclamaţie la Poliţie că bolnavi internaţi la SJU Târgovişte sunt duşi la vot cu maşinile

Reclamaţie la Poliţie că bolnavi internaţi la SJU Târgovişte sunt duşi la vot cu maşinile (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de PDL Dâmboviţa, reprezentanţii acestei formaţiuni au sesizat Poliţia, cerând să verifice "în ce condiţii pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte au fost trimişi, cu taxi-urile, la Secţia de votare nr. 63 din Micro XI, dar şi la alte secţii din municipiu, cu specificaţii clare de a vota la alegerile europarlamentare un anumit partid".

Conform sursei citate, încă de dimineaţă au fost făcute "presiuni" asupra bolnavilor, aceştia fiind duşi la vot cu maşinile unor "militanţi politici".

"După ce autorităţile au fost sesizate şi au intervenit, pacienţii au fost îmbarcaţi în taxi, pe cheltuiala unor personaje angajate în cadrul unităţii spitaliceşti”, mai susţine PDL Dâmboviţa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au declarat că poliţiştii fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici