Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în sectorul 4, suspendată temporar

Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în sectorul 4 va fi suspendată temporar, în 30 noiembrie, 1 şi 2 decembrie şi între 20 decembrie şi 10 ianuarie, excepţie făcând autovehiculele care vor bloca accesul în spitale, instituţii de interes public şi local, staţii RATB şi intersecţii.

148 afișări
Imaginea articolului Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în sectorul 4, suspendată temporar

Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în sectorul 4, suspendată temporar (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Potrivit Primăriei Sectorului 4, aceasta este o decizie pe care primarul Cristian Popescu-Piedone "o adoptă anual, în preajma unor sărbători importante, venind astfel în sprijinul cetăţenilor, care, grăbiţi să se aprovizioneze sau să participe la evenimente tematice, organizate cu acest prilej, pot uita că parcând neregulamentar, riscă să le fie ridicate autovehiculele".

Maşinile care vor bloca accesul în spitale, instituţii de interes public şi local, staţii RATB şi intersecţii vor fi ridicate de utilajele firmei ce asigură acest serviciu, proprietarii autoturismelor riscând şi sancţiuni aplicate de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici