Video Subsolul unei bănci din Balş, judeţul Olt, INUNDAT din cauza ploilor

Subsolul băncii CEC din Balş, judeţul Olt, a fost inundat, luni dimineaţa, de apa scursă în urma precipitaţiilor abundente. Apa ajunge până la 50 de centimetri, iar pompierii intervin pentru evacuarea acesteia.

128 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că nivelul apei ajunge şi până la 50 de centimetri.

”Garda Balş intervine pentru evacuarea apei din subsolul unei societăţi comerciale, o bancă din Balş, situată pe strada Nicolae Bălcescu. Este vorba de un subsol de aproximativ 400 de metri pătraţi, iar apa are undeva la 40-50 de centimetri adâncime”, a declarat plutonierul major Băsăşteanu.

Pompierii intervin pentru evacuarea apei.

Meteorologii au emis avertizări hidrologice cod galben şi cod portocaliu pentru judeţul Olt, valabile până marţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici