Suspectul în cazul uciderii comandantului pazei din Dorohoi a fost găsit mort

Suspectul în cazul uciderii comandantului pazei din Dorohoi, Gabriel Robert Atodiresei, a fost găsit mort într-o pădure, lângă localitatea Gorovei, au informat pentru MEDIAFAX surse judiciare oficiale.

141 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul uciderii comandantului pazei din Dorohoi a fost găsit mort

Suspectul în cazul uciderii comandantului pazei din Dorohoi, Gabriel Robert Atodiresei

Potrivit surselor citate, după evenimentul de joi dimineaţă de la Dorohoi, în urma căruia a fost omorât comandantul pazei, Atodiresei a chemat un taxi, care l-a lăsat lângă o pădure la aproximativ zece kilometri de municipiul Dorohoi.

Anchetatorii au identificat locul în care se află Atodiresei după ce i-au localizat telefonul mobil.

Gabriel Atodiresei s-ar fi împuşcat în cap cu pistolul din dotare

Arma cu care se presupune că s-a împuşcat în cap subofiţerul Gabriel Atodiresei, suspectat că l-a omorât pe comandantul pazei Detaşamentului de Pompieri din Dorohoi, era pistolul său din dotare, au informat surse poliţieneşti.

Potrivit surselor citate, întreg judeţul Botoşani a fost închis începând cu ora 6.00, fiind mobilizaţi 800 de poliţişti pentru găsirea suspectului şi a armelor.

Anchetatorii au identificat apoi traseul parcurs de acesta de la Detaşamentul de Pompieri din Dorohoi până la pădurea din localitatea Gorovei, unde acesta a fost găsit împuşcat în cap, principala ipoteză fiind că acesta s-a sinucis după ce s-ar fi speriat de consecinţele faptei sale.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Cristi Popovici, a confirmat, joi după-amiază, că tânărul găsit mort în pădurea Gorovei este subofiţerul Gabriel Atodiresei, suspectat de uciderea comandantului pazei Detaşamentului de Pompieri din Dorohoi.

Armele furate au fost găsite într-o clădire de lângă Dorohoi

Cristian Popovici a declarat că au fost găsite toate armele şi muniţia furate de subofiţer din Detaşamentul de Pompieri Dorohoi într-o clădire de lângă municipiu.

Subofiţerul Robert Gabriel Atodiresei, în vârstă de 25 de ani, care lucra la ISU Botoşani din septembrie 2007, este suspectat că, joi dimineaţă, în jurul orei 5.00, l-a ucis pe comandantul pazei, apoi a fugit cu 12 pistoale Carpaţi, de calibru 7,65 milimetri, un pistol de exerciţiu şi 240 de cartuşe, găsite în unitate.

Prefectul de Botoşani, Cristian Roman, a declarat, joi, că din cercetările făcute până în prezent s-a stabilit că ofiţerul Adrian Ciobanu, în vârstă de 27 de ani, nu a fost împuşcat, iar moartea a fost cauzată de lovituri, la faţa locului fiind găsit şi un briceag.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici