Trafic restricţionat temporar în punctul de trecere a frontierei Porţile de Fier I

Traficul va fi restricţionat temporar în punctul de trecere a frontierei Porţile de Fier I, întrucât se execută lucrări de conectare la reţeaua electrică principală a subsistemelor de comunicaţii şi IT din cadrul Sistemului Integrat de Securitate al Frontierei de Stat.

129 afișări

"În vederea îndeplinirii cerinţelor de integrare a României în Spaţiul Schengen şi în conformitate cu Strategia de management integrat a frontierei de stat, în următoarea perioadă, în unele locaţii în care îşi desfăşoară activitatea structuri ale Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, se vor executa lucrări de conectare la reţeaua electrică principală a subsistemelor de comunicaţii şi IT din cadrul Sistemului Integrat de Securitate al Frontierei de Stat", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, de către purtătorul de cuvânt al IJPF, comisar şef de poliţie Valeriu Pera.

Duminică, 11 decembrie, între orele 10.00 - 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I se vor executa lucrări tehnice de branşare electrică a clădirii administrative aparţinând Biroului Vamal Porţile de Fier I.

Pe timpul executării lucrărilor tehnice se vor întrerupe comunicaţiile de voce şi date fapt care va duce la restricţionarea, pentru o perioadă de cinci ore, a traficului de călători.

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni recomandă participanţilor la traficul transfrontalier tranzitarea, în intervalul orar menţionat, a punctelor de frontieră comune existente la graniţa româno - sârbă, după cum urmează: PTF Naidaş - Kalugerovo şi PTF Stamora Moraviţa - Vatin.

La terminarea lucrărilor tehnice conducerea Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I va suplimenta numărul poliţiştilor de frontieră pentru a asigura un trafic fluent şi civilizat, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici