Tribunalul Bucureşti a respins contestaţiile depuse împotriva tabelului de creanţe al FC Rapid

Tribunalul Bucureşti a respins, luni, contestaţiile depuse de şase foşti jucători giuleşteni şi de două firme împotriva tabelului de creanţe şi a procedurii de vot a planului de reorganizare al clubului FC Rapid, informează site-ul oficial al grupării din Liga II-a.

294 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Bucureşti a respins contestaţiile depuse împotriva tabelului de creanţe al FC Rapid

Tribunalul Bucureşti a respins contestaţiile depuse împotriva tabelului de creanţe al FC Rapid (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Tribunalul Bucureşti a respins totalul celor zece contestaţii depuse de jucătorii Ovidiu Burcă, Dani Coman, Ionuţ Stancu, Marius Bilaşco, Paul Codrea şi Cătălin Albuţ, precum şi cele depuse de firmele Sport Evolution Advertising Group şi MT Property, împotriva tabelului de creanţe şi a procedurii de vot a planului de reorganizare al clubului Rapid, aprobat de Adunarea Creditorilor în data de 18 noiembrie 2013. Ţinând cont că justiţia a făcut dreptate prin decizia luată, avem încredere că vom trece cu bine şi de data de 28 martie, atunci când aşteptăm aprobarea planului de reorganizare din partea judecătorului sindic. Sperăm ca în viitorul apropiat, FC Rapid Bucureşti să se poată concentra doar la problemele de ordin sportiv în dorinţa de a readuce echipa de fotbal acolo unde îi este locul, Liga I", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării giuleştene.

Judecătorul sindic a dispus, la 14 februarie, la Tribunalul Bucureşti, amânarea discuţiilor privind confirmarea planului de reorganizare al SC FC Rapid SA, stabilind un nou termen în dosarul de insolvenţă pentru 28 martie.

Noul termen a fost stabilit de instanţă la solicitarea administratorului judiciar al clubului, Cristina Andronache, înaintea datei limită de 31 martie, până la care FC Rapid trebuie să aibă planul de reorganizare confirmat în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, anunţase la 4 februarie că, împreună cu partenerul său Nicolae Cristescu, negociază cu mai multe persoane vânzarea clubului, el precizând că "este momentul ca altcineva să preia" gruparea giuleşteană.

Oamenii de afaceri Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu au achiziţionat gruparea FC Rapid la 8 iulie 2013 de la acţionarul majoritar George Copos.

Clubul giuleştean, care activează în prezent în Liga a II-a, se află în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012, dar aprobarea planului de reorganizare a fost amânată în mai multe rânduri de Tribunalul Bucureşti din cauza contestaţiilor depuse de diverşi creditori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici