Un bărbat a fost încătuşat de Ziua Naţională la Ploieşti. Gestul făcut în timpul paradei

Un bărbat din Ploieşti a fost încătuşat, duminică, după ce a făcut gesturi obscene când trecea parada organizată de 1 Decembrie, în Ploieşti.

3862 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost încătuşat de Ziua Naţională la Ploieşti. Gestul făcut în timpul paradei

Un bărbat a fost încătuşat de Ziua Naţională la Ploieşti. Gestul făcut în timpul paradei

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un bărbat de 40 de ani, din Ploieşti, a fost încătuşat şi condus la secţia de poliţie.

Acesta a făcut gesturi obscene când trecea parada organizată de către autorităţi, în Ploieşti, cu ocazia Zilei Naţionale.

Bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru gesturi obscene.

Festivităţile de Ziua Naţională de la Ploieşti au început cu depuneri de coroane şi discursuri ale oficialităţilor, după care a urmat parada militară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici