Un bărbat dat în urmărire naţională a fost prins la Bacău, pentru că nu purta mască de protecţie

  • Un clujean dat în urmărire naţională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea a fost găsit în oraşul Bacău pentru că nu purta mască de protecţie.
  • Bărbatul era sub influenţa alcoolului şi a fost descoperit de jandarmii băcăoani.
  • El a fost predat poliţiştilor şi va ajunge la închisoare.
1011 afișări
Imaginea articolului Un bărbat dat în urmărire naţională a fost prins la Bacău, pentru că nu purta mască de protecţie

Potrivit jandarmilor băcăoani, bărbatul era dat în urmărire naţională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea pentru săvârşirea infraţiunii de tâlhărie. El a fost găsit vineri de un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău pe strada Erou C.M.Hasan din municipiul Bacău.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Cluj, le-a atras atenţia jandarmilor deoarece nu purta mască de protecţie. Jandarmii l-au oprit şi, după ce l-au verificat în baza de date, au aflat că există un mandat emis pe numele lui.

Bărbatul a fost reţinut şi dus la sediul unităţii pentru întocmirea actelor procedurale, fiind ulterior predat poliţiştilor în vederea luării măsurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici