Un italian, prins conducând cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania

Un bărbat de 58 de ani, cetăţean italian, circula cu viteza de 203 km/h, pe Autostrada Transilvania, în judeţul Cluj, fiind amendat cu 810 lei şi fiindu-i suspendat permisul pentru trei luni, informează Poliţia Română.

121 afișări
Imaginea articolului Un italian, prins conducând cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania

Un italian, prins conducând cu 203 km/h, pe Autostrada Transilvania (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Duminică, în jurul orei 15.26, poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat un bărbat, de 58 de ani, din Roma, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Acesta a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar, la km. 12 + 400, pe sensul de mers dinspre Gilău, spre Turda, conducând cu viteza de 203 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici