Vânt puternic în Galaţi: o femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de un banner publicitar

O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de un banner publicitar smuls de vânt de la locul lui. Incidentul a avut loc astăzi, în Galaţi. Tot din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci au fost rupţi, câteva case au fost deteriorate şi sute de oameni au rămas fără energie electrică.

177 afișări
Imaginea articolului Vânt puternic în Galaţi: o femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de un banner publicitar

Vânt puternic în Galaţi: o femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de un banner publicitar

Potrivit ISU Galaţi, femeia de 35 de ani a fost rănită în timp ce se află pe stradă. Ea a suferit un traumatism cranian. Victima a fost luată de un echipaj SMURD.

Vântul puternic a făcut şi pagube materiale în judeţul Galaţi. Acoperişul Casei de Asigurări de Sănătate din oraşul Galaţi a fost avariat în timpul furtunii. Un incident asemănător a avut loc la un bloc din oraşul Tecuci. Tot la Tecuci, doi copaci s-au rupt şi au avariat două maşini.

În zonele rurale ale judeţului, vântul puternic a distrus reţelele electrice. 911 de consumatori din localităţile Brăhăşeşti, Blânzi şi Cuca nu au energie electrică

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici