Vîntu a recunoscut autenticitatea interceptărilor, dar a spus că nu au fost corect interpretate

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a recunoscut miercuri în faţa instanţei de recurs în procesul arestării sale autenticitatea interceptărilor telefonice din dosarul în care este acuzat de favorizarea infractorului, precizând însă că interpretarea dată acestora de procurori nu este corectă.

63 afișări
Imaginea articolului Vîntu a recunoscut autenticitatea interceptărilor, dar a spus că nu au fost corect interpretate

Vântu a recunoscut autenticitatea interceptărilor, dar a spus că nu au fost corect interpretate (Imagine: Mihai Spiridonica/Mediafax Foto)

Vântu a admis autenticitatea înregistrărilor în faţa completului care judecă recursul declarat de el şi alţi doi apropiaţi faţă de hotărârea prin care au fost arestaţi pentru 29 de zile pentru favorizarea infractorului.

Omul de afaceri a precizat însă că interpretarea dată de procurori acestor discuţii "nu este una corectă".

Sorin Ovidiu Vântu a promis că va dezvălui "adevăratul sens" al termenilor folosiţi în convorbirile telefonice doar după ce dosarul va ajunge în faza de judecată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici