Australian Open: Krejcikova şi Siniakova, campioane la dublu feminin

Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova din Cehia au devenit duminică, pentru a doua oară consecutiv, campioane la dublu feminin la Australian Open.

205 afișări
Imaginea articolului Australian Open: Krejcikova şi Siniakova, campioane la dublu feminin

bkrejcikova, Instagram

Sportivele din Cehia au obţinut duminică o victorie cu 6-4, 6-3 în faţa lui Shuko Aoyama şi Ena Shibahara.

Partida a durat o oră şi 29 de minute.

Acesta este al şaptelea titlu de Grand Slam obţinut împreună de cele două jucătoare din Cehia.

„Mulţumesc mult partenerei mele, Bara, sunt atât de fericită că am făcut-o din nou. A fost o călătorie frumoasă şi aştept cu nerăbdare următoarele turnee”, a spus Siniakova, în vârstă de 26 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici