Becali: Mircea Sandu încearcă manipularea oamenilor din fotbal

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, luni, că preşedintele FRF, Mircea Sandu, îi sună pe conducătorii cluburilor pentru a nu completa lista cu semnăturile necesare convocării Adunării Generale Extraordinare, în care ar urma să se discute eventuala înlocuire din funcţie a şefului federaţiei.

19 afișări
Imaginea articolului Becali: Mircea Sandu încearcă manipularea oamenilor din fotbal

Becali: Mircea Sandu încearcă manipularea oamenilor din fotbal (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu o să plece (n.r. - Mircea Sandu) când vreau eu, ci când vrea Adunarea Generală. Capul de tabel e făcut, săptămâna asta se strâng semnăturile şi se va anunţa Comitetul Executiv. Eu duc acţiunea până la capăt. Bine, acum îi sună pe toţi, manipulări din astea, dar cred că oamenii nu îi vor mai asculta de data asta. Eu încerc să îmi fac datoria, dacă nu îl dă afară Adunarea Generală, e problema lor. Şi dacă rămâne, d'aia nu mai pot eu!", a spus Becali.

Gigi Becali crede că vor fi peste 200 de voturi împotriva lui Mircea Sandu. "Cazul «Valiza» s-a terminat, s-a făcut şi comisia aia (n.r. - Comisia formată din Dumitru Costin şi Constantin Anghelache, în urma căreia se va decide care dintre cele trei comisii, Disciplină, Apel sau CAF a dat un verdict greşit). Anghelache a spus că hotărârea e perfect regulamentară, dar văd că el tot o ţine cu cazul «Valiza». O să vedem ce va fi la Adunarea Generală, indiferent ce va fi, eu nu am nicio problemă cu el, nu este un război al meu cu el, eu voi spune Adunării Generale ce s-a întâmplat şi cum conduce el. Cred că o să fie peste 200 sau poate chiar 250 de voturi împotriva lui", a subliniat Becali.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că există cel mult cinci la sută şanse să fie convocată Adunarea Generală Extraordinară pentru a lua în discuţie demiterea sa, aşa cum doreşte finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici