Christoph Daum, despre meciul FCSB - Dinamo de duminică: Nu văd o favorită, depinde de prestaţie, poate şi de noroc

Selecţionerul echipei naţionale a României, Christoph Daum, consideră că meciul dintre FCSB şi Dinamo, programat duminică, de la 20:30, în etapa a treia din play-off, este deschis oricărui rezultat.

172 afișări
Imaginea articolului Christoph Daum, despre meciul FCSB - Dinamo de duminică: Nu văd o favorită, depinde de prestaţie, poate şi de noroc

Christoph Daum, despre meciul FCSB - Dinamo: Nu văd o favorită, depinde de prestaţie, poate şi de noroc (Imagine: DAN HORIA TAUTAN/ MEDIAFAX FOTO)

Selecţionerul Christoph Daum a fost la Piteşti pentru partida CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 1-4, iar acum se pregăteşte pentru meciul de pe Arena Naţională. Daum a remarcat progresul făcut de Dinamo în acest sezon, dar a precizat că ar fi o greşeală ca FCSB să fie scoasă din calcule din cauza ultimelor rezultate directe.

"Este un derby. Derby-urile sunt mereu deschise. Am văzut că Dinamo s-a dezvoltat foarte bine. Steaua va avea mereu calitatea de a câştiga un astfel de meci. Se joacă. Din moment ce nu văd o echipă favorită, cred că depinde de prestaţie, poate şi de puţin noroc. Este un meci deschis", a declarat Christoph Daum.

Denis Alibec, Mihai Pintilii, Florin Niţă, Gabi Enache, respectiv Sergiu Hanca şi Steliano Filip sunt jucătorii care prezintă interes în mod special pentru Daum la meciul de duminică seară, însă pe lista germanului se pot înscrie şi Dan Nistor (Dinamo) sau Ovidiu Popescu (FCSB), care au avut evoluţii apreciate în ultima perioadă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici