FC Hermannstadt - FC Viitorul, remiză albă în Liga 1

FC Hermanstadt şi FC Viitorul Constanţa au remizat sâmbătă după-amiază, scor 0-0, în etapa a 27-a a Ligii 1, într-un meci disputat la Mediaş, în etapa a 27-a a Ligii 1.

56 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt - FC Viitorul, remiză albă în Liga 1

Constănţenii au fost mai activi în faţa porţii adverse în prima repriză, bifând prima mare ocazie în minutul 3, când George Ganea a trimis pe lângă poartă cu capul o minge venită după o centrare de pe stânga.

Mai apoi, spre finalul reprizei, Andrei Ciobanu a trimis un şut respins de defensiva gazdă, iar şutul lui Jo Santos a fost reţinut de Figueiredo.

Hermannstadt a avut prima ocazie de a deschide scorul după pauză, însă nu a reuşit să profite de greşeala portarului Cojocaru.

Aosman şi Mayoral şi-au încercat norocul pe final de meci cu câte un şut spre poarta constănţeană, însă nu au reglat tirul şi scorul a rămas 0-0.

Viitorul e pe locul 11, cu 30 de puncte, în timp ce Hermannstadt se zbate în subsol, cu 23 de puncte, pe penultimul loc, la 7 puncte peste Poli Iaşi şi la 4 de Dinamo Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici