Fulham - Atletico Madrid, finala Ligii Europa

Echipa engleză Fulham va întâlni formaţia spaniolă Atletico Madrid în finala Ligii Europa, care va avea loc, pe 12 mai, la Hamburg.

19 afișări
Imaginea articolului Fulham - Atletico Madrid, finala Ligii Europa

Fulham - Atletico Madrid, finala Ligii Europa (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Fulham s-a calificat, joi, în finala Ligii Europa, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia germană Hamburger SV, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. În tur, scorul a fost 0-0.

Pentru Fulham, aceasta va fi prima finală europeană din istoria clubului.

Formaţia spaniolă Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Europa, eliminând echipa engleză Liverpool, scor general 2-2, deşi în manşa secundă a semifinalelor a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 după prelungiri.

În meciul tur, scorul a fost 1-0 în favoarea formaţiei spaniole, astfel că Atletico s-a calificat în finală datorită golului marcat în deplasare, la Liverpool.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici