Ibrahimovic s-a întâlnit cu Papa şi l-a întrebat direct: „Sfinţia Voastră, vă place AC Milan?”. Ce cadou i-a făcut

  • Zlatan a fost primit la Vatican şi i-a dăruit Papei un tricou al echipei sale, AC Milan, împreună cu noua carte, „Adrenalina”.
  • Bergoglio, fan declarat al formaţiei argentinene San Lorenzo, a apreciat gestul: „O voi citi de bunăvoie, sportul este un mesaj de umanitate şi măreţie”.
1636 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovic s-a întâlnit cu Papa şi l-a întrebat direct: „Sfinţia Voastră, vă place AC Milan?”. Ce cadou i-a făcut

Ibrahimovic s-a întâlnit cu Papa şi l-a întrebat direct: „Sfinţia Voastră, vă place AC Milan?”. Ce cadou i-a făcut

O întâlnire cordială, cu multe fotografii, zâmbete şi un schimb de cadouri înainte de Crăciun: Zlatan Ibrahimovic, 40 de ani, a fost primit la Vatican de către Papa Francisc şi a purtat o scurtă conversaţie cu Sfântul Părinte.

Emoţionat, campionul suedez a spart primul gheaţa: „V-am adus ceva şi am vrut să vi-l dau personal”. Apoi, a luat „Adrenalina”, carte scrisă împreună cu Luigi Garlando şi în care îşi povesteşte cei 40 de ani, şi a pus-o în mâinile lui Jorge Bergoglio: „Aceasta este o parte din povestea mea, conţine descrierea vieţii mele şi un mic mesaj”.

Papa a apreciat: „O voi citi de bunăvoie”. Şi i-a răspuns oferindu-i lui Ibrahimovic textul „Sportul după Papa Francisc”, amintind că „sportul este un mesaj de umanitate şi măreţie”.

Zlatan a ţinut să mai adauge un cadou, tricoul Milanului cu numărul 11: „Vă place AC Milan? Cu ăsta fac puţină magie pe teren...”. Zâmbind, Bergoglio i-a mulţumit pentru un cadou „atât de personal”, înainte de obişnuitele fotografii şi de urările care au încheiat audienţa. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici