Messi şi Ronaldo ar putea juca împreună la Juventus

Messi şi Ronaldo ar putea juca împreună la Juventus este ipoteza lansată de Ariedo Braida, fostul director sportiv al Barcelonei. Relaţiile dintre argentinian şi conducerea echipei din Barcelona s-au răcit în ultima vreme şi în vară se poate produce despărţirea, anunţă presa spaniolă.

330 afișări
Imaginea articolului Messi şi Ronaldo ar putea juca împreună la Juventus

Messi şi Ronaldo ar putea juca împreună la Juventus

Messi nu se află în cele mai bune relaţii cu conducerea catalanilor, iar presa din Spania nota că Messi poate pleca liber de contract în vară, având în înţelegere o clauză specială.

Messi devine interesant pentru multe echipe din Europa. În presă au apărut speculaţii cu privire la salariu, care poate trece de 50 de milioane de euro pe sezon, mai ales că transferul se poate face fără sumă de transfer.

„Messi este un jucător extraordinar, s-a simţit mereu bine la Barcelona, este acolo de când avea vârsta de 13 ani, iar familia lui s-a stabilit demult acolo. Îi va veni foarte greu să plece în altă parte, dar nu e imposibil. Sunt multe destinaţii, eu cred că Anglia şi Italia în primul rând. Şi Juventus ar putea fi o opţiune. Eu cred că Messi poate juca împreună cu Cristiano Ronaldo. Sunt doi jucători fabuloşi, iar ei ar putea fi coechipieri sub bagheta unui antrenor de valoare”, a spus Ariedo Braida, fost director sportiv la Barcelona.

Manchester City şi Juventus sunt două dintre formaţiile care vor să semneze cu argentinianul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici