Mutu va semna marţi noul contract cu Fiorentina (presă)

Atacantul Adrian Mutu i-a anunţat pe coechipierii săi de la Fiorentina şi pe antrenorul Cesare Prandelli că este decis să accepte oferta clubului toscan privind prelungirea contractului până în 2012 şi o creştere a salariului cu 10 la sută.

12 afișări
Imaginea articolului Mutu va semna marţi noul contract cu Fiorentina (presă)

Mutu va semna marţi noul contract cu Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP))

Potrivit site-ului violanews.com, Mutu este aşteptat la antrenamentele Fiorentinei miercuri, direct la Castelrotto, la fel ca portarul Sebastien Frey şi ca jucătorii Gamberini şi Vargas, după ce toţi au beneficiat de o vacanţă prelungită, ca urmare a prezenţei lor la Euro-2008. Potrivit sursei citate, Mutu, aflat la Miami, a discutat cu mai mulţi coechipieri, dar şi cu antrenorul Cesare Prandelli şi le-a spus tuturor că vrea să rămână la Fiorentina şi că va semna contractul până în 2012 cu mărirea de salariu de 10 la sută propusă de conducere.

Totuşi, sursa citată scrie că "Mutu place la jumătate din Europa". "În faţa unor oferte de un anumit tip poate fi greu să rezişti. Mutu place la jumătate din Europa. Să zicem Arsenal, câteva echipe germane şi AS Roma, care va face o ofertă. Trebuie să fie o superofertă, dat fiind faptul că Fiorentina a primit deja o ofertă de 18 milioane, iar Mutu este încă aici. Toţi spun că va veni curând. Foarte curând. Marţi", scrie sursa citată, citând publicaţia Corriere dello Sport.

Adrian Mutu nu a semnat, deocamdată, prelungirea contractului cu Fiorentina, deşi clubul toscan i-a făcut o ofertă pentru un acord valabil până în 2012, care include şi o mărire de salariu. În această vară, presa italiană a scris, în repetate rânduri, că Mutu ar fi aproape de o despărţire de Fiorentina şi de un transfer la AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici