Real Madrid a intrat în forţă în licitaţia pentru Chivu, dar jucătorul decide

Real Madrid a intrat în forţă în "licitaţia" pentru Cristian Chivu, prezentând clubului AS Roma o propunere practic de nerefuzat, de 18 milioane de euro, superioară celor înaintate de Internazionale Milano şi FC Barcelona.

1 afișare
Imaginea articolului Real Madrid a intrat în forţă în licitaţia pentru Chivu, dar jucătorul decide

Real Madrid a intrat în forţă în licitaţia pentru Chivu, dar jucătorul decide

Cotidianul catalan Sport scrie, miercuri, că în faţa acestei oferte, AS Roma preferă să-l transfere pe fotbalist la Real Madrid, însă acum cel care decide este Chivu.

"AS Roma şi-a asumat faptul că nu mai există cale de întoarcere în ceea ce priveşte transferul fotbalistului şi, chiar dacă oferta Realului este cea mai bună, încă a rămas o poartă deschisă penru Barcelona. În acest sens, conducătoarea de la AS Roma, Rosella Sensi, a afirmat că se va respecta decizia jucătorului. Dorinţa lui Chivu a fost mereu aceea de a evolua la Barcelona. Proiectul grupării blaugrana îl atrage mult mai mult, mai ales că poate face parte dintr-o echipă de vis, cu fotbalişti precum Henry, Ronaldinho, Eto’o şi Messi. Mai mult, schema tactică al lui Frank Rijkaard favorizează stilul său, Chivu fiind un fotbalist care ştie să iasă cu balonul la picior din defensivă. Românul vrea să semneze cu Barcelona, dar milioanele de la Real Madrid îl pot face să-şi schimbe părerea", notează Sport.

Cotidianul catalan scrie că directorul sportiv de la Real Madrid, Pedja Mijatovici, s-a dus luni la Roma, ştiind că îl poate aduce pe fotbalist doar dacă propunerea financiară este mai mare. "El a pus milioanele pe masă şi i-a convins pe oficialii de la Roma. Un alt lucru este ceea ce se întâmplă cu fotbalistul. A sosit ora ca românul Chivu să demonstreze că dorinţa sa este mai puternică decât banul", scrie Sport.

Sport mai dedică un articol lui Chivu intitulat: "Tot adevărul despre transferul lui Chivu". "Se pare că, lucrul cel mai important, Inter este dispusă să-i plătească lui Giovanni Becali, managerul jucătorului, trei milioane de euro, iar Barca nu vrea acest lucru. Un alt handicap este că Inter este de acord în a-i oferi un contract de 4,5 milioane de euro net pentru fiecare din cele cinci sezoane, iar clubul catalan nu ajunge la această cifră (s-ar putea apropia pentru că Chivu, aflat la primul contract în Spania, ar cotiza la finanţe 25 la sută din acord). De asemenea, ar fi dificultăţi şi în a evolua ca jucător comunitar. Trebuie adăugat că Real Madrid a intrat în urmă cu două săptămâni pe fir, deoarece Schuster a cerut aducerea lui Chivu. Oferta clubului madrilen (18 milioane de euro) este superioară celei a Barcelonei (14 milioane, plus Giuly). Aşa că ultimul cuvânt îl are jucătorul", notează Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici