Steaua a debutat cu un eşec în Liga Campionilor (Galerie Foto)

Echipa Steaua Bucureşti a debutat cu un eşec în ediţia 2008/2009 a Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia germană Bayern Munchen, în prima etapă a grupei F a competiţiei.

17 afișări
Imaginea articolului Steaua a debutat cu un eşec în Liga Campionilor (Galerie Foto)

Steaua a debutat cu un eşec în Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Van Buyten '15.

Bayern Munchen a deschis scorul în minutul 15 prin Daniel Van Buyten, care a marcat cu capul după o pasă de pe dreapta de la Bastian Schweinsteiger.

În minutul 30, Dayro Moreno a lovit bara din dreapta porţii lui Rensing.

Steaua a mai lovit din nou bara prin Arthuro, în minutul 58.

De asemenea, un gol marcat de Bogdan Stancu în minutul 76 a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Vezi aici galerie foto de la meciul Steaua Bucureşti - Bayern Munchen

Steaua: 1. Zapata - 2. Ogăraru, 3. Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 20. Lovin, 14. Toja (8. Ov. Petre '77) - 9. Semedo, 10. D. Moreno, 7. Szekely (35. Kapetanos '82) - 11. Arthuro (28. B. Stancu '71). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Bayern Munchen: 1. Rensing - 3. Lucio, 6. Demichelis, 5. Van Buyten - 30. Lell, 17. Van Bommel, 31. Schweinsteiger (24. Borowski '83), 15. Ze Roberto (16. Ottl '75), 21. Lahm - 9. Luca Toni, 18. Klose (11. Podolski '46). Antrenor: Jurgen Klinsmann.

Cartonaşe galbene: Goian '42, Lovin '69 / Podolski '87

Meciul a fost arbitrat de danezul Claus Bo Larsen, ajutat la cele două linii de Henrik Sonderby şi Bill Rene Hansen. Rezervă a fost Michael Svendsen.

Delegatul UEFA a fost desemnat polonezul Stanislaw Speczik, în timp ce observatorul pentru arbitri a fost Robert B. Valentine (Scoţia).

Cu o jumătate de oră înainte de meci, la porţile stadionului mai erau câteva mii de suporteri, care aşteptau să intre şi care au avut probleme şi cu traficul foarte aglomerat din cauza ploii.

Măsurile de securitate au fost foarte drastice, fiind asigurate de peste o mie de forţe de ordine, formate din jandarmi şi oameni de pază.

La meci au asistat circa 20.000 de spectatori, între care şi 400 de suporteri germani.

În minutul 89, suporterii echipei Bayern Munchen s-au dus spre gardul care îi desparte de fanii steliştii, lucru pe care l-au făcut şi aceşti, însă au intervenit forţele de ordine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici