Zenga: Era mai frumos cu România la Mondiale

Fostul internaţional italian şi antrenor al echipelor FC Naţional, Steaua şi Dinamo, Walter Zenga, a declarat joi, la Centrul Naţional Academia de Fotbal Mogoşoaia, că ediţia din acest an a Cupei Mondiale ar fi fost mai frumoasă dacă echipa României ar fi obţinut calificarea la turneul final.

35 afișări
Imaginea articolului Zenga: Era mai frumos cu România la Mondiale

Zenga: Era mai frumos cu România la Mondiale (Imagine: Constantin Vlădescu/Arhiva Mediafax Foto)

"Era mai frumos cu România la Mondiale. Îmi pare rău că nu s-a calificat, dar am încredere că Răzvan va califica echipa la europene. Sunt fericit pentru Răzvan, arată foarte bine ca selecţioner. Azi am venit la antrenament ca să vorbesc două minute cu el", a spus Zenga.

Walter Zenga a fost prezent, joi, la ultima şedinţă de pregătire a reprezentativei României de la Mogoşoaia, ultimul antrenament înaintea plecării spre Lvov, acolo unde va disputa o partidă amicală contra echipei similare a Ucrainei.

Meciul Ucraina - România va avea loc, sâmbătă, de la ora 20.30, fiind transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici