Broccoli reduce riscul cancerului de prostată cu 45%

Bărbaţii care mănâncă regulat broccoli şi conopidă prezintă un risc scăzut de a se îmbolnăvi de cancer de prostată, arată un studiu realizat de Institutul Naţional de Oncologie din SUA, potrivit Gândul.

104 afișări
Imaginea articolului Broccoli reduce riscul cancerului de prostată cu 45%

Broccoli reduce riscul cancerului de prostată cu 45% (Imagine: Mediafax Foto)

Rezultatele au fost obţinute în urma unei cercetări realizate pe un eşantion de 29.000 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 55 şi 74 de ani, care au fost monitorizaţi pe o perioadă de patru ani. La începutul studiului, bărbaţii nu aveau cancer de prostată. Ei au completat o serie de chestionare referitoare la obiceiurile lor alimentare.

Citeşte mai multe despre cancerul de prostată pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici