#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Cel mai mare producător de cosmetice din România a început producţia de biocide. Cât va costa o sticluţă de 150 de ml cu dezinfectant

  • Farmec, cel mai mare producător de cosmetice din România a primit avizul pentru producerea de biocide
  • În curând compania va scoate la vânzare dezinfectanţi pe bază de alcool pentru mâini şi suprafeţe
  • Farmec are capacitatea să producă şi să livreze peste 1.500.000 de dezinfectanţi pe lună
  • Primele produse au fost donate spitalelor COVID din Cluj
9820 afișări

Cel mai mare producător de cosmetice din România vine să acopere lipsa dezinfectanţilor din ţară. Imediat cum a primit avizul a început producţia de dezinfectanţi. Soluţiile produse în prima săptămână au fost donate spitalelor COVID din Cluj.

Mircea Turdean, director Farmec: „Putem livra circa 600.000 - 700.000 de dezinfectanţi pentru piaţa de larg consum pe lună şi circa 700.000 - 800.000  de dezinfectanţi pentru spitale, pe lună.”

Produsele pentru consumul larg vor  fi puse la vânzare în următoarea perioadă. O sticluţă de 150 de ml cu dezinfectant va costa în jur de 20 de lei, spun producătorii.

Liliana Popa, manager relaţii publice Farmec: "Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii am decis să facem biocide pe bază de alcool de minim 70 la suta. Au scăzut vânzările pa partea de produse de make-up, dar au  crescut foarte mult comenzile online pentru produsele de curăţenie a casei şi produsele pentru igienă personală."

Până să primească avizul pentru dezinfectanţi, compania pruducătoare de cosmetice a venit cu o alternativă şi a vândut în doar două săptămâni peste 400.000 de loţiuni şi geluri dezinfectante.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici