Tăriceanu: Mi-e teamă ca PDL să nu îl propună pe Vadim Tudor preşedinte la CNSAS

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, că democrat-liberalii fac circ şi promovează informatori în partid, precum Mona Muscă, exprimându-şi temerea că PDL ar putea să o propună pe Muscă drept membru al Colegiului CNSAS, iar pe Vadim Tudor preşedintele instituţiei.

21 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Mi-e teamă ca PDL să nu îl propună pe Vadim Tudor preşedinte la CNSAS

Tăriceanu: Mi-e teamă ca PDL să nu îl propună pe Vadim Tudor preşedinte la CNSAS (Imagine: Mediafax Foto)

"În timp ce noi ne preocupăm de a guverna ţara, ce face PDL? Circ, aşa cum a făcut de patru ani de zile, circ încercând să ducă în eroare electoratul. Spre deosebire de acest stil de a face politică, PNL a demonstrat în aceşti patru ani că ne ţinem de cuvânt. Am promis că luptăm împotriva comunismului, spre deosebire de alţii care promovează informatorii în partid. Mi-e teamă ca, mâine, poimâine, în Parlament, PDL nu cumva să o propună pe Mona Muscă la CNSAS, pe Vadim Tudor preşedinte la CNSAS", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PNL a subliniat, la Conferinţa PNL Bucureşti, că în această situaţie va trebui să se măsoare "umilinţa preşedintelui PDL".

"Atunci o să trebuiască să rezolvăm o mare problemă: să măsurăm cât de umilit va fi preşedintele PDL, domnul Boc, sau cine e preşedinte, nu ştiu exact", a spus Tăriceanu.

El precizat că PNL a exclus-o pe Mona Muscă pentru colaborarea cu Securitatea, dar că cei de la PDL anunţau acum o lună că va candida din partea lor la alegerile parlamentare.

Tăriceanu a apreciat că PDL este un partid aflat într-o pierdere marcantă de viteză şi este dispus la gesturi care îl descalifică, precum o alianţă cu PRM

"PDL este dispus să se facă frate cu PRM, doar să-şi atingă scopurile. PDL a încercat să se prezinte ca un partid de dreapta, dar mesajul lor este demagogic şi populist. Mesajul lor e demagogic şi populist, iar politica pe care o fac cu PRM e dovada grăitoare că politica lor nu are nimic de-a face cu zona de centru-dreapta", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele PNL a afirmat că "PDL a reuşit să atingă culmile ridicolului", depunând o moţiune care nu avea obiect.

În plus, liderul PNL a ţinut să critice şi "politica de tip Golden Blitz", menţionând că PNL va face politică în rândul oamenilor.

"Soluţiile nu se discută la Golden Blitz, la masa unei cârciumi. Politica de la Golden Blitz este tipul de politică imorală. Nu ne interesează aşa ceva, vreau o politică a liberalilor făcută în rândul oamneilor. Dacă vor merge printre bucureşteni, sunt sigur că vom câştiga alegerile", a afirmat liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici