O nouă funcţie lansată de WhatsApp. Ne putem trimite mesaje singuri

Începe implementarea unei noi funcţii utile WhatsApp, şi anume posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri.

3809 afișări
Imaginea articolului O nouă funcţie lansată de WhatsApp. Ne putem trimite mesaje singuri

Anticipată în urmă cu câteva săptămâni pe versiunile beta, noutatea a apărut în versiunea 22.23.74 a aplicaţiei pentru iPhone (iOs) şi, de asemenea, în versiunea corespunzătoare 2.22.23.77 pentru Android.

Noua funcţie ar trebui să se extindă rapid la nivel mondial în următoarele câteva zile, potrivit wabetainfo.

Este o opţiune cerută de mult timp, prezentă deja în alte aplicaţii concurente.

În capturile de ecran puse în circulaţie de primii utilizatori, posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri apare prin prezenţa contactului „you” în fruntea listei din agenda personală, cu poza de profil şi orice statut ales.

Se deschide un soi de autoconversaţie, care poate fi utilă pentru a ne trimite linkuri, notiţe, numere de telefon, imagini sau documente care pot fi apoi deschise şi în modul multi-device pe computer sau tabletă.

Mai mult, există posibilitatea de a fixa conversaţia în partea de sus a listei sau crearea unei comenzi rapide pentru a apela imediat conversaţia, prin simpla apăsare prelungită pe previzualizare şi alegerea "fixează" sau "creează o legătură directă".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici